Bel mij op: 06 12 09 34 28 of mail naar arnold.schra@hometeam.nl hometeam.nl

Diensten

De diensten van Arnold Schra

Arnold Schra van Schra Timmerwerken is een ervaren allround timmerman  die zowel het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand voor u kan verzorgen als verbouw, renovatie of nieuwbouw. Op deze pagina leest u meer over de diensten van Schra Timmerwerken.

Het plaatsen van een nieuwe keuken

Schra Timmerwerken heeft veel ervaring met het op de juiste manier plaatsen van uw nieuwe keuken. Ook voor het onderhoud of het renoveren van uw huidige keuken kunt u hem inschakelen. Wilt u alleen een keukenkast vervangen of herstellen? Ook dat is geen probleem. Neem contact op of vraag een offerte aan.

Vervangen van sanitair

Wilt u de douche, toilet of badkamer vernieuwen? Neem contact op met Schra Timmerwerken of vraag een offerte aan.

Aanbouwen, renoveren en bouwen

Denkt u aan een veranda of serre? Of uitbreiding van uw woonkamer? Voor het realiseren van een aanbouw , het renoveren van uw woning of het bouwen van een nieuwe woning kunt u Schra Timmerwerken benaderen. De ervaren allround timmerman neemt uw wensen met u door en kijkt samen met u naar de mogelijkheden om te zorgen dat de opdracht aan uw eisen en wensen voldoet.

Het plaatsen van een carport

Wilt u uw auto veilig en droog neer kunnen zetten bij uw woning? Dan kunt u Schra Timmerwerken inhuren voor het plaatsen van een carport.

Contact