Bel mij op: 06 12 09 34 28 of mail naar arnold.schra@hometeam.nl hometeam.nl

Over mij

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Over mij

Arnold Schra is al jaren als zelfstandige werkzaam als allround timmerman. Uw opdracht is bij hem in goede handen en uw tevredenheid staat bij hem voorop. U kunt deze timmerman inhuren voor kleine bouwopdrachten, maar ook voor bouwopdrachten, maar ook voor bouwprojecten van grotere omvang voor bouw-, verbouw- of aanbouwplannen kunt u hem benaderen.

De werkwijze van Arnold Schra

Voor Schra Timmerwerken is kwaliteit, klantvriendelijkheid en eerlijkheid belangrijk. Dit komt duidelijk naar voren in de werkwijze. Er wordt nauwkeurig gewerkt en u wordt bij het werkproces betrokken. Op deze manier weet u vooraf wat er gebeurt in uw woning of op uw terrein en weet u waar u aan toe bent. Klanttevredenheid doet er toe bij Schra Timmerwerken.

Het werkgebied van Arnold Schra

Schra Timmerwerken is gevestigd in Meppel, het werkgebied strekt zich uit over Noord Nederland. Neem contact op om uw wensen aan Arnold Schra voor te leggen of vraag een offerte aan. Maak kennis met de prettige werkwijze van deze bouwspecialist uit Meppel.

Contact