Bel mij op: 06 12 09 34 28 of mail naar arnold.schra@hometeam.nl hometeam.nl

Projecten

Projecten van Arnold Schra

Voor een verbouwing, een aanbouw, renovatie of nieuwbouw kunt u Schra Timmerwerken benaderen. De allround timmerman van Schra Timmwerken kan het onderhoud van uw woning of garage voor u uit handen nemen. Op deze pagina ziet u wat Schra Timmerwerken voor u kan betekenen.

Klik hier voor enkele projecten.

Bekijk projecten

Badkamer, douche of toilet

Wilt u het sanitair vervangen of wilt u een nieuwe badkamer, douche of toilet? Schra Timmerwerken neemt uw wensen met u door en kan u adviseren over de producten. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.  

Uw keuken

Voor het renoveren van uw (oudere) pand of onderhoudswerkzaamheden: Arnold Schra van Schra Timmerwerken is een ervaren allround vakman die zich met betrokkenheid inzet voor uw tevredenheid.

Het aanbouwen, verbouwen of bouwen van een woning

Een allround timmerman wordt niet voor niets zo genoemd. Huurt u deze specialist in, dan kunt u het onderhoud in en rondom huis, maar ook een aanbouw realiseren of een veranda laten plaatsen. Voor het uitvoeren van uw verbouwplannen kunt u Schra Timmerwerken benaderen. Wilt u een woning of garage bouwen? Van de fundering tot de oplevering: hij is overal bij betrokken.

Het renoveren of onderhouden van een woning

Voor het renoveren van uw (oudere) pand of onderhoudswerkzaamheden: Arnold Schra is een ervaren allround vakman die zich met betrokkenheid inzet voor uw tevredenheid.

Contact